Monetizează-ți traficul și maximizează-ți câștigurile

Prin intermediul unui serviciu superior și a unei tehnologii inovatoare, Credy te ajută să monetizezi traficul tău în cel mai bun mod posibil.

Cu încrederea într-un sistem unificat de publicitate bazat pe performanță.

Devino un afiliat
De la

1

€/CPL

Echipa internațională Credy va lucra cu tine pentru a obține cele mai bune rezultate

Credy oferă cel mai înalt nivel de servicii și are o mentalitate proactivă orientată spre soluții.
Ne angajăm să creăm cea mai diversă, eficientă și bine conectată rețea de afiliați pentru servicii financiare.
Echipa are o înțelegere profundă a combinării tehnologiei și comunicării, expunând idei cruciale în acest domeniu dinamic.
Cu această cunoaștere, avem capacitatea de a obține rezultate superioare pentru afiliații noștri.

Cum colaborăm cu afiliații

Promovează cu ușurință toate tipurile de campanii cu sistemul nostru unificat. Atunci când publicul tău urmează link-ul pe care îl furnizăm și realizează o conversie, vei câștiga bani. Cu fiecare acțiune livrată, câștigurile tale vor crește din ce în ce mai mult.

HowItWorks
HowItWorks

Ce oferă Credy afiliaților

Credy colaborează cu toți cei mai importanți creditori. Având în vedere sistemele lor specifice de scorare a creditului, este posibil să convertim lead-urile mult mai eficient decât cu un singur creditor. Creditarea online este una dintre cele mai bine convertite industrii, cu comisioane foarte bune. În medie, 10% din populația activă din orice piață folosește împrumuturi rapide între 3-5 ori pe an, iar acest procent continuă să crească.

Rate de schimb mai mari
Cele mai bune plăți
Configurare simplă
Plăți 100% la timp
O gamă largă de instrumente

Instrumentele noastre la dispoziția ta

Formular

Dacă ai un site web despre împrumuturi sau alte produse financiare, atunci poți conecta fără probleme publicul tău cu platforma noastră unificată de creditori. Tot ce trebuie să faci este să adaugi formularul nostru simplu de aplicare pe site-ul tău și vei începe să convertești imediat. Îți vom furniza un ID de afiliat unic și informații de conectare pentru a monitoriza rezultatele în timp real în întreaga noastră rețea de afiliați.

Site-ul nostru

Publicul tău poate fi și el direcționat către una dintre paginile noastre multiple de conversie, care sunt îmbunătățite continuu prin experimentare avansată pentru a asigura rezultate optime.

Echipa profesională

Avem o echipă profesională de programare, design și marketing pentru a te ajuta să-ți maximizezi profitabilitatea. Acest lucru include suport complet pe întreaga durată a procesului de integrare cu platforma noastră pentru a te asigura că obții cele mai înalte rate de conversie posibile.
Manager

Vrei să afli mai multe sau ai întrebări?

CONTACTEAZĂ-NE ACUM