Cum funcționează Credy?

Credy este un serviciu online care te va ajuta să împrumuți bani într-un mod rapid, sigur și personalizat. Ne asociem cu cele mai bune companii de credit, toate integrate într-un singur sistem pentru beneficiul tău maxim.

Astfel, prin completarea unui singur formular, vei avea acces la cele mai bune oferte disponibile pe piață. Creditorii vor concura pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă.

Scopul nostru este să te ajutăm să găsești cea mai bună și mai ieftină ofertă posibilă.

Obținerea unui împrumut ar trebui să fie rapidă și ușoară, iar tocmai asta îți oferă Credy. Mai mult, poți obține un micro-împrumut fără să părăsești confortul casei tale, deoarece locația ta nu contează deloc, atât timp cât ai un computer, smartphone sau tabletă cu acces la internet.

Aplicarea pentru un împrumut se face în 3 pași simpli

Completează formularul
Completează un formular simplu introducând câteva informații de bază. Ți se va solicita să completezi informațiile personale.
Verificare datelor
Vom efectua câteva verificări rapide. Te rugăm să ai telefonul mobil la îndemână. În unele cazuri, pot fi necesare mai multe verificări.
Obține-ți banii
Odată ce formularul este completat și identitatea ta este verificată, vei primi cea mai bună ofertă de la unul dintre creditorii noștri cu care colaborăm.

De ce să folosești Credy?

Rapid și convenabil
Îți ia doar 10 minute să obții banii. Doar urmează acești pași simpli: selectează cât de mulți bani ai nevoie și completează un formular simplu. Banii vor fi instantaneu în contul tău.
Sigur și securizat
Securizat cu SSL și complet privat. Nu împărtășim informațiile tale cu nimeni. Un microîmprumut nu afectează istoricul tău de credit.
De încredere pentru peste 1 milion de clienți
Lucrăm doar cu creditori verificați și de încredere. Serviciul nostru este complet transparent și nu există costuri ascunse. Am ajutat clienții noștri începând cu anul 2008.

Informații suplimentare

Acceptăm clienți cu un istoric de credit negativ, nu te întrebăm motivele pentru care ne contactezi și emitem împrumuturi online fără să fie necesar să vizitezi vreun sediu. De asemenea, pentru a solicita un împrumut, nu este necesar să faci un depozit, informațiile tale colectate în formular sunt suficiente pentru noi.

Care sunt cerințele pentru a solicita un împrumut?

  • Trebuie să ai peste 18 ani
  • Să locuiești în țară
  • Să ai un cont într-o bancă din România
  • Document de identitate
  • Număr de telefon mobil
  • Data nașterii
*Pot fi necesare buletinul de identitate, pașaportul și/sau fotografia în scopuri de verificare.

Gata să obții bani în 10 minute??

Obține-țI banii acum