Găsiți un împrumut în București

Găsiți un împrumut în București

Capitala României este cel mai important centru economic și cultural al țării. Infrastructura și comunicațiile sale sunt excelente, permițând o circulație rapidă între cele șase sectoare administrative și servicii online. În ultimii ani, sectorul microcreditelor a avansat prin automatizarea multor procese, ceea ce face mai convenabilă solicitarea de microcredite, indiferent de locația IFM-ului.

În București, microcreditele pot fi împărțite, în linii mari, în două grupe principale:

●     microcredite pentru antreprenori - sume mai mari și pentru o perioadă mai lungă de timp;

●     credite de consum "până la salariu" - acordarea de fonduri persoanelor fizice, cu limitări în ceea ce privește suma și termenele.

Ambele opțiuni sunt populare, însă, pentru a obține un microcredit pentru o persoană obișnuită, va fi nevoie de mai puțin timp și de mai puține documente. Cum și de unde să obțineți un microcredit în București, ce condiții există, cât de des refuză IFN-urile să împrumute bani - citiți despre asta în acest articol.

Există microcredite fără respingere?

Microcreditul este un ban urgent de care este nevoie aici și acum. Bucureștenii apelează la IFN-uri în mai multe cazuri:

●     atunci când o bancă a refuzat un credit;

●     dacă nu aveți timp să așteptați o decizie privind cererea dumneavoastră și emiterea cardului de credit;

●     istoric de credit negativ;

●     banii sunt necesari de urgență pentru o perioadă scurtă de timp.

Văzând numeroasele reclame ale organizațiilor de microfinanțare, o persoană este sigură că va primi fonduri fără refuz, dar în practică totul este puțin diferit.

Primul lucru de reținut este că nu există o IFM care să funcționeze în mod oficial. Fiecare companie efectuează propria verificare a împrumutatului, folosind algoritmi dezvoltați. Între timp, rata de aprobare este mult mai mare decât în instituțiile bancare, astfel încât toată lumea are șansa de a obține bani. 

Al doilea aspect este viteza de primire a unei decizii. Datorită scoringului dezvoltat, evaluarea probabilității de plată a împrumutului este accelerată în mod semnificativ. Acesta este un sistem special de punctaj care funcționează cu chestionarul și determină fiabilitatea clientului. Fiecare organizație de microfinanțare își face propriile ajustări pe baza propriilor strategii de lucru, dar principiul general este același în toate cazurile.

Această abordare a procesării cererilor de la rezidenții din capitala României ne permite să reducem la minimum erorile umane și greșelile umane. Cea mai mare parte a activității este automatizată, lucrând rapid și clar. Dacă sunt depuse toate documentele necesare și sunt îndeplinite cerințele IFM, răspunsul va veni în câteva minute. Acesta este un serviciu convenabil care vă permite să depuneți cereri la mai multe organizații deodată și să nu așteptați un răspuns îndelungat.

Care sunt condițiile puse de companii pentru a obține un microcredit în București?

Deoarece majoritatea IFM-urilor funcționează online, rezidenții capitalei pot utiliza orice serviciu la alegere, indiferent de locul de reședință și de înregistrare. O cerere poate fi depusă la orice oră din zi, iar societatea va răspunde la ea, dacă este prevăzut de normele interne.

Suma microcreditului variază într-o gamă largă. Unele IFM-uri oferă un maxim de până la 4000 de lei, altele până la 10000 de lei. Cu toate acestea, de regulă, primul împrumut se acordă pentru suma minimă, deoarece împrumutatul nu și-a demonstrat încă onestitatea și solvabilitatea. Ce trebuie să furnizați în formularul de cerere:

  1. Date cu caracter personal.

  2. Scanați copii ale documentelor.

  3. Numărul de telefon și adresa de e-mail.

  4. Informații privind veniturile.

În plus, managerul poate solicita o fotografie cu pașaport, un interviu video și alte acțiuni. Acceptând astfel de solicitări, vă veți crește șansele de a obține un împrumut.

Care sunt motivele pentru care o companie de microfinanțare vă poate refuza?

O rată de aprobare ridicată nu înseamnă că un client va obține neapărat un împrumut. Există multe motive critice pentru care chiar și IFM-urile pot respinge un împrumut:

●     există împrumuturi restante active;

●     în bazele de date nu există informații despre client;

●     istoric de credit rău;

●     nu are un venit stabil.

De asemenea, unele organizații pot refuza să accepte un împrumut din cauza publicității persoanei în cauză. Pentru a avea mai multe șanse de reușită, ar trebui să pregătiți din timp toate documentele necesare, să vă familiarizați cu cerințele și condițiile IFM pentru a răspunde la toate întrebările managerului.

Publicul țintă al IFM-urilor din București

Potrivit cercetării, principalii debitori sunt consumatorii cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, care au salarii mici sau medii. De obicei, microcreditele sunt contractate pentru achiziții impulsive, în situații de cheltuieli neașteptate, de exemplu, legate de defectarea aparatelor electrocasnice, îmbolnăvirea subită a unei rude. Locuitorii capitalei au mai multe șanse de a li se aproba un împrumut decât, de exemplu, populația orașelor și satelor mici. Adesea, un microcredit devine singura salvare într-o situație financiară critică.

Găsiți cele mai bune împrumuturi

Găsiți cele mai bune împrumuturi

  • Oferte personalizate
  • Cele mai bune oferte de pe piata
  • Fără taxe

Raspuns rapid / Formalitati minime