Obținerea unui microcredit în orașul Popești Leordeny

Obținerea unui microcredit în orașul Popești Leordeny

Popești-Leordeni este una dintre comunele din România, care se află în apropierea Bucureștiului. Municipalitatea cu același nume a fost înființată în 1873. În 2005 a primit statutul de oraș, ai cărui locuitori au nevoie în mod regulat de fonduri împrumutate. Ce să facă cetățenii care nu au timp suplimentar pentru a călători în capitală? Răspunsul este simplu - aplicați la un IFM, de acasă, familiarizați-vă cu ofertele de pe site și alegeți-o pe cea mai bună.

IFM populare și condiții pentru obținerea de bani

Printre companiile care cooperează cu cetățenii români se numără ViaConto. Printre avantajele cooperării se numără posibilitatea de a primi bani în 15 minute. Printre alte motive de popularitate se remarcă:

1.    Suma împrumutului relativ mare. Primul împrumut este de 1000 de lei, al doilea și următoarele împrumuturi - de la 200 la 4000 de lei.

2.    Vârsta de la 20 la 70 de ani. Nu toate companiile cooperează cu pensionarii.

3.    Înregistrare prin internet. Nu este nevoie să mergeți la birou, toate acțiunile sunt efectuate online.

A doua IFM activă este Viva Credit, care acordă împrumuturi cu o rată fixă a dobânzii. Clienții noi primesc bani la 0% (această promoție este valabilă timp de o lună), iar clienții obișnuiți - la 0,4% pe zi. Rata dobânzii se plătește numai pentru banii utilizați. Ea nu este percepută pentru rambursarea anticipată a împrumutului. Ultima categorie de împrumutați poate primi o sumă mare - până la 20.000 de lei.

Al treilea IFM care funcționează în oraș este Lunare. Serviciile companiei pot fi utilizate chiar și de cetățenii în vârstă de 18 ani. Potențialii împrumutați au dreptul să primească până la 10000 de lei pentru o perioadă de 61 până la 90 de zile. Nu sunt percepute comisioane pentru selectarea unei oferte potrivite. Serviciul funcționează 24 de ore din 24, chiar și în weekend și de sărbătorile legale.

Ferratum este o altă companie populară. Atunci când se aplică angajaților săi, împrumutaților li se permite să deschidă o linie de credit pentru 30 de zile. O astfel de ofertă este extrem de favorabilă - puteți obține banii în orice zi dacă aveți nevoie de ei. Avantajele includ:

●        lucru non-stop (cererile de împrumut sunt trimise chiar și noaptea);

●        luarea în considerare rapidă (decizia de a plăti banii este luată foarte rapid);

●        rambursare ușoară (împrumutul poate fi rambursat prin transfer bancar).

Care sunt termenii și condițiile împrumutului rapid? IFN colaborează cu cetățeni români care au cel puțin 21 de ani. Solicitantul nu trebuie să aibă niciun credit. Venitul lunar trebuie să fie documentat. Deținerea unui cont sau card bancar nu este o cerință. Dacă cererea este aprobată, împrumutul este emis în numerar în anumite casierii, a căror adresă este publicată pe site. Clientului i se poate cere să facă o fotografie a unui document care confirmă venitul:

●        certificat de salariu;

●        extras de cont;

●        card de pensie.

Astfel de documente sunt anexate la cerere. Conducerea IFM acordă o atenție sporită siguranței vizitatorilor. Sunt utilizate metode moderne de criptare a datelor personale. Chiar și cetățenii din zona de risc pot obține un împrumut mic. De exemplu, în absența unui rating de credit și a capacității de a atrage un garant.

Cum primesc banii? Există patru lucruri pe care trebuie să le faceți:

1.    Înregistrați-vă pe site-ul internet al IFM și depuneți o cerere.

2.    Așteptați aprobarea (răspunsul este dat în 15 minute).

3.    Trimiteți online contractul de împrumut semnat.

4.    Așteptați ca banii să fie transferați pe card (până la 2 ore).

Unele dintre cerințele pentru potențialii împrumutați rămân comune pentru diferite companii. Solicitanții au nevoie de un cont bancar activ în care să primească bani în fiecare lună. Un card trebuie să fie legat de acesta. De asemenea, este necesar:

●        o copie a cărții de identitate;

●        adresa de e-mail;

●        numărul de telefon mobil.

Pot fi solicitate documente care să confirme solvabilitatea. Nu este necesar să aveți un istoric de credit bun.

Ce venituri sunt luate în considerare la completarea cererii

În plus față de un card bancar valabil, solicitanții trebuie să dovedească un venit stabil. Ei trebuie să aibă capacitatea financiară de a rambursa datoria și dobânda acumulată la timp. Primul tip de venit este salariul, dacă a fost încheiat anterior un contract de muncă. Perioada sa de valabilitate este de un an sau câteva luni.

IFM nu solicită confirmarea datelor specificate în acesta - o astfel de acțiune este efectuată numai la cererea împrumutatului. Poate fi furnizată o copie a declarației anuale de profit și pierdere și a fișei de salarii.

Datele privind veniturile din activități independente se iau, de obicei, pentru luna precedentă. Atunci când se utilizează documente anuale, se utilizează valoarea medie pentru fiecare perioadă calendaristică de 30 de zile. Pensiile, redevențele, chiriile sunt echivalate cu veniturile pasive. Trebuie utilizate documente justificative. Cu cât un potențial împrumutat furnizează mai multe date despre sine, cu atât cresc șansele de a obține un microcredit.

Servicii pentru obținerea unui împrumut rapid în Popestas-Leordenach

Locuitorii orașului au acces la platforme unice prin intermediul cărora instituțiile financiare nebancare își promovează serviciile. Vizitatorilor acestora le este mai ușor să compare împrumuturile acordate de una sau mai multe IFM, cerințele față de împrumutați, condițiile contractuale, sumele, ratele. Un potențial împrumutat va obține un împrumut în cele mai avantajoase condiții.

Sunt preferate serviciile care permit cetățenilor români să utilizeze gratuit informațiile furnizate. Obiectivele principale ar trebui să fie confidențialitatea și securitatea, protecția datelor bancare și personale.

Găsiți cele mai bune împrumuturi

Găsiți cele mai bune împrumuturi

  • Oferte personalizate
  • Cele mai bune oferte de pe piata
  • Fără taxe

Raspuns rapid / Formalitati minime